Ще се гледа искането за екстрадиция на Джулиан Асандж в САЩ, един

...
Ще се гледа искането за екстрадиция на Джулиан Асандж в САЩ, един
Коментари Харесай

Гледат искането за екстрадиция на Джулиан Асандж в САЩ

Ще се гледа настояването за екстрадиция на Джулиан Асандж в Съединени американски щати, един ден откакто беше наказан на 50 седмици затвор за нарушение на изискванията на гаранция, предава Фокус, цитирайки AFP.

Съединени американски щати желаят изгонване на австралиеца, който бе задържан на 11 април, откакто прекара седем години в еквадорското посолство в Лондон, с цел да бъде упрекнат в " скрит план " за работа с някогашния разследващ сътрудник Челси Манинг от американската войска.

Американският обвинителен акт, който беше оголен едвам след ареста му за нарушение на гаранцията, го упреква, че е помагнал да се разбие ключова дума, съхранявана на компютрите на Министерството на защитата през март 2010 година

Обвинението планува оптималната присъда от пет години.

Манинг съобщи стотици хиляди класифицирани документи на „ Уикилийкс “, излагайки американските военни дейности в иракската война и дипломатическите секрети за десетки страни.

Главният редактор на „ Уикилийкс “ Кристин Храфсон съобщи в сряда, че в този момент всички старания ще бъдат ориентирани към попречване на изгонването на Асандж в Съединени американски щати.

" Това ще бъде въпрос на живот и гибел ", предизвести той.

Поддръжниците на Асандж считат, че в случай че той бъде изместен в Съединени американски щати, могат да бъдат повдигнати по-сериозни обвинявания и се опасяват от смъртно наказване.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР